RISI RISI  WEB HOSTING DHE DOMAIN  SI DHE  RADIO SHOUTCAST ME  1000 NDEGJUES VETEM 75 EURO NE VIT PER ME SHUM INFO NA KONTAKTONI NE SKYPE: albanienhosting


 
  •  Urimet dhe pershendetjet nga ora 20:00 deri 22:00 Moderator Adriatiku itali
  •  Emisioni live nga studiot tona emisioni kontaktues ne skype: radiopajtimi Tel 004926116004996
  •  Si dhe mund te dergoni urimin tuaj duke shkruar me posht tek formulari  


 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2011-2014 Radiopajtimi.com  Te gjitha te drejtat u rezervuan per gjith shqiptart punoj dhe dizajnoj Arben Emini Tel : 0046737303640